VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Červená Řečice

zpět
 

Popis:
Chata na břehu přehrady Trnávka, vlastní vstup do vody. Pelhřimov 11km, Humpolec 18km.

Kód objektu: 153

Kapacita: 5

 

Cena:
10900 Kč/týden v sezóně, 8900 Kč/týden mimo sezónu. Cena zahrnuje spotřebu energie do 60KWh/týden, při překročení tohoto limitu se doplácí dle sazebníku dodavatele elektřiny. Cena nezahrnuje spotřebu energie vyšší než 60KWh/týden.

Objekt:
Dřevěná chata s krásným výhledem na přehradu a okolní lesy. V přízemí obývací pokoj s jídelním stolem, sedací soupravou, TV a rádiem. Kuchyňka se základním vybavením (sporák, nádobí, příbory, rychlovarná konvice), remoskou, překapávačem a lednicí. Z chodby vstup na WC, do sprchovacího koutu a podkroví. V podkroví jsou dvě ložnice (2+3 lůžka), z nichž jedna je průchozí. Topení kamny na tuhá paliva. Venku posezení, ohniště s grilovacím roštem a lávovým kamenem. Koupání v přehradě. Možnost půjčit si od majitelů pramici a kola. Pozemek oplocený živým plotem. Parkování na pozemku přímo u chaty. Po dohodě možnost pobytu s malým psem. Obchod a restaurace 600m v Červené Řečici.

Okolí:
Cykloturistika, turistika, koupání, rybaření. Vzdálenost do nejbližší obce Červená Řečice 1 km, Pelhřimov - město rekordů 10 km, klášter Želiv 3 km, Humpolec 12 km, Jindřichův Hradec 52 km, Jihlava (ZOO) 40 km, zámek Telč 40 km, Lipnice nad Sázavou 20 km, hrad Kámen 30 km, Tábor 40 km, rozhledna Křemešník 18 km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info