VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Stupná u Pecky

zpět
 

Popis:
Romantické soukromí v novém nekuřáckém privátu na polosamotě obce Stupka u lesa s domácí kuchyní. Podkrkonoší. Jičín 25km. O SILVESTRU se nepronajímá.

Kód objektu: 131

Kapacita: 10

 

Cena:
300 Kč/os./den leden-červen, 350 Kč červenec-srpen, 320 Kč září-prosinec. Silvestr 25000Kč. Pobyty kratší než dva dny 400 Kč/os./den. Snídaně 50 Kč. Večeře dle dohody.

Objekt:
Dva samostatné apartmány s domácí kuchyní a donáškou jídla až na pokoj (jídelníček vč. zvěřiny z obory ve vlastnictví majitele!) V přízemí apartmán se čtyřmi lůžky a v 1. patře apartmán se dvěma ložnicemi po třech lůžkách. V obou apartmánech TV a sociální zařízení. Centrální vytápění. Dům obklopen lesem pod sopečným kráterem (viz foto vstup do jícnu sopky). Ubytování vhodné pro klidnou dovolenou stranou od civilizace. 40 m od domu vedou stezky černé a srnčí zvěře (viz foto posedu u objektu). Venkovní posezení s vůní lesa a výhledem do krajiny (200letý javor i statné buky jako v Boubíně). Parkování u objektu (i v zimě). Restaurace - obec Stupná 1km, obchod - obec Horka 2km.

Okolí:
Stupná je obec v kraji bývalého panství hraběte Kryštofa Haranta z Polžic a Bezdružic a nedaleko je kopec Zvičina (671m n.m.), kde je krásný rozhled do kraje spisovatele a básníka Karla Raise. Majitel po dohodě umožní zákazníkům lov zvěře a může zajistit povolenku k rybolovu na soukromém rybníku (2km). Léto: Krkonošské cyklostezky, "eurokoupaliště" r.v.2004 (3km), hrad Pecka-kulturní programy(8km), ZOO Dvůr Králové. Zima: běžky, lyž.vleky Pecka (pro děti - 5km), sjezdovky Černá Hora (16km), Zvičina (12km), Špindlerův Mlýn (30km).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info