VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Valtínov

zpět
 

Popis:
Menší penzion s bazénem a tenisovým a nohejbalovým kurtem v oblasti Česká Kanada. Jindřichův Hradec 22km. Slavonice 15km.

Kód objektu: 270

Kapacita: 29

 

Cena:
Pobyt se snídaní v červenci až srpnu: 350Kč/dosp.os./den, 250Kč/dítě do 12 let/den, 250Kč/přistýlka/den, dítě do 3 let bez nároku na služby zdarma. Mimosezona - pobyty bez snídaní: 300Kč/dosp.os./den, 200Kč/dítě do 12 let/den, 200Kč/přistýlka/den, dítě do 3 let bez nároku na služby zdarma.

Objekt:
Penzion se nachází v okrajové části obce cca 50m od silnice. Pokoj č. 1 - průchozí, jedna místnost 2 lůžka s možností přistýlky, druhá místnost 2 lůžka. Pokoj č. 2 - jedna místnost 3 lůžka s možností přistýlky. Pokoj č. 3 - jedna místnost 3 lůžka s možností přistýlky. Pokoje č. 1, 2, a 3 se nachází v 1. křídle 1, pokoje č. 4, 5, 6 a 7 jsou ve 2. křídle. Každé křídlo má svůj samostatný vchod. Pokoj č. 4 a 5 - apartmán vhodný např. pro dvě známé rodiny, jedna místnost 2 lůžka s možností přistýlky, druhá místnost 2 lůžka s možností přistýlky, společná koupelna s vanou. Pokoj č. 6 - jedna místnost 3 lůžka s přistýlkou. Pokoj č. 7 - jedna místnost 4 lůžka, druhá místnost 2 lůžka. Kapacita křídla 1 je 10 lůžek a 3 přistýlky, křídla 2 je 13 lůžek a 3 přistýlky. Celková kapacita penzionu je 23 lůžek a 6 přistýlek. Apartmán A - jeden pokoj 2 lůžka, druhý pokoj 3 lůžka. Apartmán B - jeden pokoj 3 lůžka, druhý pokoj 3 lůžka. Apartmány mají společnou kuchyň a samostatný vchod. Celková kapacita v apartmánech je 11 lůžek. V každém pokoji je TV, koupelna se sprchou (pokoj č. 4, 5 a apartmán mají vanu). Přistýlky jsou rozkládací křesla a jsou vhodné pro děti, nikoliv pro dospělé osoby. V každém křídle je společná místnost s lednicí, konvicí a základním nádobím pro přípravu snídaní. Oplocený pozemek. U penzionu je restaurace s terasou, vlastní bazén (8x4 m), tenisový kurt a hřiště na volejbal a nohejbal. Obchod 6km, restaurace v penzionu. Restaurace je v mimosezóně otevřena dle dohody s ubytovanými hosty. V sezoně wifi připojení.

Okolí:
Jihočeská vesnička Valtínov leží mezi Jindřichovým Hradcem a Dačicemi, v ekologicky nenarušeném přírodním prostředí, v oblasti zvané Česká Kanada. Penzion se nachází v okrajové části obce cca 50m od silnice. Oblast je vhodná pro cykloturistiku a autoturistiku. Výhodná poloha v příhraniční oblasti vybízí k výletům do blízkého Rakouska. Výlety - hrad Landštejn, nejsevernější bod Rakouska Peršlák, Nová Bystřice, Kunžak, Slavonice, Dačice, Telč, Jindřichův Hradec, Třeboň, zámek Červená Lhota atd. Sport - tenis v obci Strmilov 3km, golf 15km v obci Nová Bystřice. Koupání - bazén u penzionu, rybník Zvůle (3 km), aquaparky (cca 18 km) Dačice nebo J. Hradec, rybník Komorník (10km).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info