VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Příchvoj

zpět
 

Popis:
Menší domek v krásné oblasti Českého ráje. Jičín 11km, Mladá Boleslav 27km.

Kód objektu: 258

Kapacita: 5

 

Cena:
7100Kč/týden/3 osoby a více, 4900Kč/týden/2 osoby. Cena nezahrnuje spotřebu energií vyšší než 60kW/týden,vyšší spotřeba se hradí na místě při ukončení pobytu dle platného tarifu.

Objekt:
Ubytování pro 5 osob. Kuchyň, tři pokoje, sociální zařízení s koupelnou. Kuchyň se základním vybavením - sporák, nádobí, příbory, rychlov.konvice, lednice, mikrovlnná trouba. Jeden 1-lůžkový pokoj, dva půdní pokoje po 2 lůžkách. Koupelna s vanou a ruční sprchou a WC. TV, satelit, radio v kuchyni. Ohřev teplé vody bojlerem, topení na pevná paliva. Pozemek s dvorkem a zahrádkou je částečně oplocený. Posezení s grilem. Parkování v blízkosti objektu. Možnost uskladnění kol. Pojízdná prodejna 3x týdně v obci, obchod a restaurace 2km.

Okolí:
Obec je usazena do nádherného prostředí Českého ráje, ve kterém se nachází množství přírodních, kulturních a technických památek – hlavn nespočet skalních měst a útvarů. Asi 100 m za obcí Příchvoj je pramen řeky Mrliny, vede k němu stezka. Koupaliště 6 km v Sobotce a 6 km v Libáni, přírodní rybník 1 km. V 11 km vzdáleném Jičíně se nachází aquapark. Liberec - aquapark Babylon 50 km. V okolí Trosky, Prachovské Skály, zámek Humprecht, hrad Kost, Dětenice -zámek, pivovar a Staročeská hospoda, Hrubá Skála, Drábské světničky, Valdštejn. Cyklotrasy a turistické stezky. Lyžařská střediska (Špindlerův Mlýn, Harrachov, Rokytnice n J.) do 70 km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info