VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Sedlice II

zpět
 

Popis:
Chata s volným prostranstvím u Sedlické přehrady. Pelhřimov 11km, Humpolec 12km.

Kód objektu: 203

Kapacita: 29

 

Cena:
Pokoj 4200Kč/týden, celá chata (5 pokojů) 21000Kč/týden, 9000Kč/víkend. Cena nezahrnuje rekreační poplatek (15Kč/dosp.os/den), poskytování povlečení (50 Kč/os, můžete použít vlastní)

Objekt:
Ubytování na pokojích se společným sociálním zařízením. V přízemí chaty je velká společenská místnost s TV, kuchyně s vybavením (sporák, nádobí, příbory, rychlovarná konvice, lednice, mikrovlnná trouba) a společné sociální zařízení (WC, sprcha). V patře jsou čtyři 5-lůžkové pokoje a jeden 4-lůžkový pokoj. Další hosté se mohou ubytovat ve vedlejší chatce s 5 lůžky. Vytápění akumulačními kamny. V suterénu pingpongový stůl. Hřiště na nohejbal nebo volejbal, ohniště. Neoplocený pozemek. Možnost uskladnění kol v suterénu přístupném zvenku i zevnitř. Možno pronajmout i jednotlivé pokoje! Vzdálenost k přehradě cca 200m. Obchod a restaurace v Sedlici 800m. Rekreační poplatek!

Okolí:
Chata v krásném údolí řeky Želivky vhodná pro pobyt dětí, houbařů, rybářů i cykloturistů. Možnost pronájmu tenisových kurtů. Výlety do okolí: Želivský klášter 4km, Pelhřimov - město rekordů 12km, Humpolec 15km, rozhledna Křemešník 20km, hrad Lipnice nad Sázavou 25km, Jihlava (ZOO) 40km, zámek Jindřichův Hradec 50km, zámek Telč 35km. Ideální místo pro cykloturistiku.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info